Mooie Meisjes Ukulele Chords by Frimout
Hey, Ukulelist in this post you will learn to play Mooie Meisjes Ukulele Chords by Frimout.

Song Info

  • Song: Mooie Meisjes
  • Artist: Frimout
  • Released Date: 9 January 2019
  • Tunning: Standard(G C E A)
  • Chords: G, D, C, Em, A, Am
  • Key: Ab
  • Capo: 1st fret
Ukulele Chords
G – 0232
D – 2220
C – 0003
Em – 0402
A – 2100
Am – 2000
[Intro]
G D C D [Chorus]
G D Mooie meisjes, C D G Kom en gooi je armen om me heen, D Mooie meisjes, N.C. Voor mij alleen. [Verse]
Em Flaneren door de straten, D C Bij de minste zonnestraal, Em Kortgerokt of in tight jeans, D C Ik wil jullie allemaal, Em Geraffineerd of juist heel stout, D C Met kraaienpoot maar nooit te oud, Em Meisjes in beweging, D A Dat is wat me bezig houd, C Zelfs in mijn dromen, D Heb ik geen verweer. [Chorus]
G D Oh, mooie meisjes, C D G Kom en gooi je armen om me heen, D Mooie meisjes, C Ik wil er meer, D G Liefst voor mij alleen, G D Mooie meisjes, C D G Welke man is er niet naar op zoek, D Mooie meisjes, C Oe, oe, ooee. [Verse]
Em Ik wil het graag vertellen, D C Over hoe ik het beleef, Em Ik kan ze niet de baas, D C Ik word gedomineerd, Em Jong of oud, D C Braaf of wild te kieskeurig, Em Mijn eigen schuld, Valse hoop, krijgt mijn
D A
honger niet gestild,
C Zelfs in mijn dromen, D Heb ik geen verweer [Chorus]
G D Mooie meisjes, C D G Kom en gooi je armen om me heen, D Mooie meisjes, C Ik wil er meer, D G Liefst voor mij alleen, G D Mooie meisjes, C D G Welke man is er niet naar op zoek, D Mooie meisjes, C Oe, oe, ooee. [Bridge]
Am C Mooie meisjes in elk formaat, G D Toon me je liefde ik wil ze vandaag, Am C Mooie meisjes laat je maar gaan, G Ik zal je troosten, D Ik zal er staan. [Outro]
G D C D G (Takkashima saga shima wey), G D C D (Takkashima . . .), G D Mooie meisjes, C D G Kom en gooi je armen om me heen, D Mooie meisjes, C Ik wil er meer, D G Liefst voor mij alleen, G D Mooie meisjes, C D G Welke man is er niet naar op zoek, D Mooie meisjes, C D G D C D G Daarvan zijn er nooit genoeg, G D C D Hmmm, mooie meisjes, G D C D Ja mooie meisjes, G D C D D G Mooie meisjes.Leave a Comment

error: Content is protected !!